Kik állnak a Szaudi diktatúra mellett?

5ad2e550dda4c84f408b45b4

Az USA, Anglia, Franciaország a szaúdi diktatúra mellett állnak és közös háborút vívnak és népirtást hajtanak végre Jemenben, míg morális okokra hivatkozva indítanak újabb háborút Szíriában!

Míg egyik kezükkel a vörös szőnyeget terítik le a szaúdi vezetők elé és közvetlenül vagy közvetve támogatják a jemeni szaúdi bombázást, ami eleve óriási humanitárius katasztrófát okoz – és hány gyermek halálát okozta a konfliktus.

Másrészt erkölcsi mérceként akarnak megjelenni, mint valami morális kereszteslovagok, amikor azt állítják, hogy gyermekek halnak meg a szíriai vegyi fegyveres támadásokban, amiket eleve bizonyíték nélkül fognak a szír kormányerőkre.

A Nyugat ennek ellenére ugyanúgy folytatja a fegyverértékesítését Rijádba, hiszen a Nyugat “táplálta és támogatta ezt a konfliktust

– mondta Neil Clark.

Forrás: RT

https://www.rt.com/news/424195-us-uk-yemen-saudi-syria-double-standards/

Author: hungaryfirst

Egy népet (etnikumot) testi jegyei, szellemi- és tárgyi kultúrája valamint nyelve határozza meg. Legmaradandóbbak biológiai-élettani jegyei, legváltozékonyabb nyelve – ezt esetenként "cserélheti" is. Ha egy nép eredetét keressük, úgy járunk el, hogy kutatásainkban térben és időben addig megyünk el, ameddig olyan testalkatú, élettani tulajdonságú, zene- és táncvilágú, hitvilágú, mesevilágú, költészetvilágú, írásbeliségű, néprajzi motívumvilágú, ételkultúrájú, növény- és állatvilágú, esetleg olyan vagy hasonló nyelvű népet nem találunk a múltban vagy a jelenben, ahonnan őseinket származtatni tudjuk - KISZELY ISTVÁN

Leave a comment